MTV EMA 2019: Green Day, Muse, Liam Gallagher és Ava Max is díjjal térhetett haza


kidsnews (127éves) - 2 éve

A spanyolországi Sevillában november 3-án rendezték meg a népszerű zenei csatorna díjátadóját, az MTV Europe Music Awards gálát. A FIBES konferencia és kiállítási központban rendezett program házigazdája Becky G volt.

Parádésra sikerült a Green Day visszatérése! A tegnapi élő shown a banda óriási performanszt nyomott, előadták a legújabb „Father of All” című dalukat, „Basket Case” örökzöldjükkel pedig majdhogynem szó szerint felrobbantották a színpadot.

A srácoknak volt is okuk örömre, „Best Rock” kategóriában ugyanis őket választották 2019 legjobbjainak. 

Az albán származású popdíva, Ava Max lélegzetállító ruhában, elképesztő látványvilággalörvendeztette meg az MTV EMA nézőit, akik a „Torn”-ra és az örök kedvenc „Sweet But Psycho”-ra bulizhattak.

Az énekesnő nem csak a show miatt került reflektorfénybe, hiszen „Best Push” kategória győzteseként az ezüst glóbusszal távozhatott. Az év elején nálunk koncertező Muse megérdemelten vehette át a „Best World Stage”-ért járó elismerést. Bár az együttes 2018-as, Bilbaóban adott koncertjéért vihette a díjat, ne feledkezzünk meg arról, hogy a magyar közönséget sem hanyagolták el májusban. Az együttes olyan fenomenális koncertet nyomott, ami után a legtöbben csak a szavakat keresték, a rajongók pedig talicskán tolták haza az állukat. 

Az idén első ízben odaítélt „MTV Rock Icon” díjat Liam Gallagher, az Oasis együttes egykori frontembere vehette át.

A nemrég második szólóalbumával jelentkező énekes röviden csak így kommentált: 

“Szeretném megköszönni az MTV-nek, hogy felismerték nagyszerűségemet.”

Az énekes egyébként nem csak díjat vehetett át a színpadon, „Why Me? Why Not” című albumáról előadta „Once” című szerzeményét, azt követően pedig a „Wonderwall”-lal nosztalgiázott egyet, a közönség legnagyobb megelégedésére. A showt élőben nézők méltán lehetnek elégedettek, hiszen Dua Lipa legújabb „Don’t Start Now” című dalát is előadta, de idén az ezüst gömböcske helyett több mint száz táncost rakott fel a polcra minikoncertjén.

A színpadon helyet kaptak a régió nyertesei is, Magyarországot Király Viktor képviselhette, akit a közönség szavazatai alapján nyerte el a legjobbnak járó elismerést. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

magneoton.hu

kiemelt kép: YouTube

2017 Kidsnews | All rights reserved