Apa-fia program – A Lamborghini egy igazi Aventadort küldött karácsonyra


kidsnews (127éves) - 2 éve

Az olasz Automobili Lamborghini marketing csapata egy valódi Aventadorral lepte meg két hétre azt az amerikai családot, ahol apa és fia évek óta építget egy saját másolatot – írta meg a CNN.

Egy Colorado-i fizikus és 12 éves fia valamikor 2018 februárjában álltak neki megépíteni a Lamborghinijüket, mivel nagyon megtetszett nekik egy videojátékból, egészen pontosan a Forza Horizon 3. kiadásából.

A közel két éve tartó projekt, amelyhez egy Corvette-motorját és nyomtatott panelekre húzott szénszálas lemezeket használnak fel, eddig 28 ezer dollárjukba került, de úgy vélik jövő augusztusra már elkészülhet végre a csodaautó.

Az otthoni, QIDI Xpro 3D-nyomtatóval építgetett jármű kivitelezése olyannyira aprólékos és valósághű, hogy több hírműsorban is szerepeltek vele, és az eredeti változatot készítő olasz céghez is eljutott a híre.

Ők szerencsére nem hamisításnak, hanem egy tudományos, technikai kisérletnek minősítették az autó építését, és mivel nem értékesítésre készül nem emeltek kifogást a projekt ellen.

Nem sokkal később azonban az olasz Automobili Lamborghini marketing igazgatója felhívta a családot és felkérte őket egy reklámfilm szerepre, majd két hétre leszállítottak nekik egy valódi, közel 500 ezer dollár értékű Aventadort, hogy erőt gyűjtsenek a munkához és azzal furikázzanak karácsonykor.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

cnn.com

kiemelt kép: YouTube

2017 Kidsnews | All rights reserved