Ed Sheeran az Instagramon jelentette be visszavonulását


kidsnews (127éves) - 2 éve

Ed Sheeran az Instagram oldalán jelentette be tegnap délben, hogy bizonytalan időre visszavonul, azaz szünetet tart a munkában. Ez nem csak a fellépéseket, vagy az új dalok megjelenését, de a közösségi médiában létrehozott fiókok leállítását is jelenti, mivel mint fogalmazott:

itt az ideje, hogy éljen egy kicsit.

A háromszoros Grammy-díjas angol énekes, dalszövegíró karácsonyra időzített posztjában azt írta, hogy ezután leginkább utazni, írni és olvasni szeretne, új dallal pedig akkor tér majd vissza, amikor “eljön az erre megfelelő idő”.

Az 1991-ben született Ed Sheeran 2008-ban költözött Londonba, hogy ott zenei karriert építsen. 2011 elején adta ki első lemezét Collaborations Project címmel, majd hamarosan leszerződött az Asylum Recordshoz, és az ott kiadott első albuma ötszörös platinalemez lett az Egyesült Királyságban. Az énekes 2012-ben már világszerte kezdett ismertté válni. 2014-ben a legjobb új előadónak járó Grammy-díjra jelölték.

A már korábban is belengetett visszavonulás a bejegyzés szerint annak köszönhető, hogy rengeteget dolgozott az elmúlt években, és meg sem állt 2017-óta.

Az énekes pár napja még kiadott egy videót Put It All On Me címmel, de most egy ideig úgy tűnik nem számíthatunk majd hasonlóra.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.



Forrás:

kiemelt kép: wikipedia.org

2017 Kidsnews | All rights reserved