Ha már unod Kevint – Karácsonyi filmek a Netflixen


Tomi (14éves) - 2 éve

A Netflix évről évre egyre több filmmel és sorozattal áll elő, így folyamatosan bővülő kínálatunkban egyre több kiváló karácsonyi alkotás is helyet kap. Az ünnepi felhozatal azért is érdekes, mivel már mindenki kívülről tudja itthon a Reszkessetek Betörők! történetét, így ezek remek alternatívát nyújtanak az unalomig ismételt karácsonyi filmekkel szemben.

Mai cikkünkben három idei, karácsonyi Netflix-alkotást mutatunk be.

Behavazva | Let it Snow

A tinifilm története szerint az amerikai Illinois állambeli Laurelben szinte sohasem esik a hó szenteste, kivéve most, ráadásul kapnak belőle bőséggel. Eközben a kisvárosba betoppan egy híresség is, így minden adott ahhoz, hogy alaposan ősszekuszálódjon a helyi középiskolások élete.

A romantikus vígjátékban kifejezetten jók a zenei betétek és a remekek az elsütött poénok, így annak ellenére is jó a film, hogy a története eléggé kiszámítható és sablonos.

A Karácsonyi Lovag | The Knight Before Christmas

Bevallom, hogy engem nem annyira foglalkoztat a múlt, mint a jövő, így valahogy kitalálható, hogy általában nem csíptem a lovagos, középkori filmeket. Mostanáig. A Karácsonyi Lovag (The Knight Before Christmas) története ugyanis a jelenben játszódik, mivel egy középkori lovag varázslatos módon a jelenbe kerül, és itt beleszeret egy középiskolai tanárnőbe.

A nagysikerű Jöttünk, láttunk, visszamennénk-re eléggé hajazó amerikai vígjáték története úgy kezdődik, hogy Cole, a lovag (Josh Whitehouse) a semmiből feltűnik egy városi autóúton, ahol aztán elütik egy autóval. Cole-nak ugyan semmi baja sem lesz, de Brooke-ot, a sofőrt (Vanessa Hudgens) gyötri a lelkiismeret, így befogadja az apartmanjába.

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket! | Merry Happy Whatever

Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket! (Merry Happy Whatever!) című sorozat az összetartó Quinn családról szól, ahol tabu a válás és alap, hogy mindenki katolikus. A család megözvegyült feje, a helyi zsaru Don (Dennis Quaid) próbál minden írt és íratlan erkölcsi, társadalmi szabályt betarttatni otthon is. Ezzel nem is lenne gond, de több családtagról is kiderül valami, ami sérti a „hagyományokat”.

Tovább bonyolít a helyzeten, hogy hirtelen betoppan Matt (Brent Morin), az egyik lány udvarlója, amin a családfő eléggé kiakad.

Most, hogy már van mit néznünk, nincs más dolgunk, mint hogy bekapcsoljuk a TV-t, előkészítjük a pattogatott kukoricát vagy éppen a mézeskalácsot, majd leülünk a kanapéra filmezni. 🙂

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.
2017 Kidsnews | All rights reserved