Így fotózz az Instagramra!


kidsnews (127éves) - 2 éve

Az Instagram napjaink egyik legnépszerűbb közösségi platformja, ahol az emberek megoszthatják mindennapjaikat képek és hozzájuk írt rövid szövegek, hashtagek segítségével szórakoztatva és inspirálva másokat. Különösen fontos azonban, hogy képileg élvezhető, komponált formában tegyük ezt meg, amihez appok és szűrök garmadája ad nekünk segítséget, mégsem biztos, hogy követők milliói találnak ránk egy pillanat alatt.

Nem jönnek a lájkok és a kommentek hiába teszed ki nap mint nap a tökéletesen megkreált tányérodat a főztödről, a szuper és legdivatosabb outfited, vagy épp a cuki kiskedvencedet? Szeretnél még több követőt szerezni, akiket érdekel az életed és „munkásságod”?

Akkor neked írta Leela Cyd az Így fotózz az Instagramra című könyvét!

Az alapoktól egészen a profi trükkökig minden csínját-bínját megismerheted a tökéletes Instagram fotóknak és a követők szerzésének. Az írónő témánként pontokba szedte tanácsait egyszerűen megfogalmazva, nem szükséges semmilyen fotográfiai előismeret hozzá. Sőt, elegendő a telefonod ahhoz, hogy úgy fotózz, akár egy profi.

A tanácsok mellett minden témához kapcsolódóan rengeteg fénykép van a könyvben, amelyek illusztrálják mit is akar nekünk mondani az írónő, akinek egyébként a saját Instagramján is több tízezer követője van.

Számomra ez a könyv azért nyújt többet egy egyszerű fotográfiai könyvnél, mert nemcsak arra tér ki, hogyan fotózzunk, hanem az inspirációról, önmagunk megvalósításáról is ír. Hiszen ihlet, vagy önmagunk beleadása nélkül nem tudunk olyan képeket készíteni, amelyeket igazán magunkénak érzünk és ennek hiányát vagy épp meglétét mások is megérezhetik.

Sok sikert az instád felpörgetéséhez!

Cikkünket a Scolar Kiadó támogatta

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

kiemelt kép: pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved