Jég Veled Sportfőváros – A Városligeti Műjégpályán zárul a népszerű programsorozat


kidsnews (127éves) - 2 éve

A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa programsorozat záróeseményére, a Jég Veled Sportfőváros nevű, ingyenes rendezvényre várják vasárnap a szervezők a Városligeti Műjégpályára mindazokat, akik szeretnék kipróbálni a téli sportokat.

A 16 órakor kezdődő programokon a téli sportok kapják a főszerepet, bárki kipróbálhatja a korcsolyázást, belekóstolhat a jégkorongozásba, megismerkedhet a curlingezés, illetve a jéglabdázás technikájával is, a legkisebbek pedig megtehetik első siklásaikat a jégen fakutyákon ülve. A szabadon választott sportolási lehetőségek mellett a helyszínen lesz mini jégkorong, jégtánc és szinkronkorcsolya bemutató, valamint színpadra lép Kovácsovics Fruzsina, az Animal Cannibals és a New Level Empire zenekar. Az eseményre kilátogatók ügyességi versenyeken is részt vehetnek, melyekkel pontokat gyűjtögethetnek az azonnal beváltható, értékes sportos nyereményekért.

A várható nagy érdeklődésre tekintettel arra kérik a látogatókat, hogy minél előbb érkezzenek meg a Műjégpályára, mert a helyszín befogadóképessége korlátozott. 

Az egész éves sorozat, melynek mottója az volt, hogy egyetlen nap se teljen el sportolás nélkül, újévi korcsolyázással vette kezdetét január 1-jén ugyanezen a helyszínen. A programkínálat célja az volt, hogy a budapestiek számára minél közelebb hozzák a sportolás élményét és lehetőségét. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

MTI

képek: pixabay.com, wikimedia commons

2017 Kidsnews | All rights reserved