Billie Eilish lett a Grammy-díjkiosztó legnagyobb nyertese


kidsnews (127éves) - 1 éve

A 18 éves Billie Eilish lett az idei Grammy-díjkiosztó legnagyobb nyertese, hiszen az év dala, a legjobb hangkeverés, az év albuma, a legjobb popalbum és az év fiatal művésze díját is ő vihette haza.

A Los Angelesben vasárnap este megrendezett, sorban a hatvankettedik gálát a helikopterbalesetben elhunyt egykori kosárlabdázó Kobe Bryant emlékének szentelték, és mindössze 10 Grammyt osztottak ki, mivel a többit már előre odaítélték. 

Kétségtelen, hogy a rendezvény legnagyobb nyertese a testvérével alkotó Billie Eilish lett, aki öt szobrocskával hagyta el a színpadot.

Az év dala és az év legjobb hangkeverése a Bad Guy, az év albuma a fiatal előadó ismertségét meghozó When We All Fall Asleep, Where Do We Go? lett. A legjobb duónak járó díjat az Old Town Road kapta és ha ez nem lenne elég még az év fiatal művészének járó Grammy-díj is nála landolt.

“Ez az első Grammym, és soha nem nem gondoltam, hogy valaha is kapok egyet… Köszönöm a csapatomnak, anyámnak, apámnak, a legjobb barátaimnak, hogy életben tartottak a mai napig.”

-mondta a legjobb dalért járó díj átvételekor az énekesnő.

A nyertesek teljes listáját itt nézheted meg.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.



Forrás:

kiemelt kép: wikipedia.org

2017 Kidsnews | All rights reserved