A régi sztárokkal készül a Jóbarátok egy ráadás epizódja


kidsnews (127éves) - 2 éve

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

A BBC News cikke szerint az új részben Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is szerepelni fog.

Perry az Instagramon erősített meg a hírt: egy fotót posztolt a szereplőkről az 1990-es évekből, és azt írta alá, hogy “Megtörténik”.

A Jóbarátok 1994 és 2004 között futott a televízióban, az utolsó adást pedig csak az Egyesült Államokban 52,5 millióan látták. A sorozat azóta sem veszített a népszerűségéből. 2018-ban Amerikában a Netflix második legnépszerűbb sorozata volt, Nagy-Britanniában pedig a lista élén állt.

Tavaly ősszel röppentek fel a pletykák arról, hogy a sztárcsapat újra összeáll, a hírekre pedig Aniston Twitter fotója is ráerősített, amelyen együtt szerepeltek a Jóbarátok színészei.

Az HBO Max 425 millió dollárért (132 milliárd forintért) vásárolta meg a széria régi évadait, a csatorna tartalomigazgatója, Kevin Reilly pedig azt nyilatkozta, hogy a régi sorozat mellé egy új epizódot is készítenek az ismert szereplőkkel. Azt is elárulta, hogy az új rész abban a szellemben készül, mint a régiek: “a barátok – és a közönség – valós időben jön össze”.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

MTI

kiemelt kép: wikipedia.org

2017 Kidsnews | All rights reserved