Hivatalos: Hopper él


Tomi (14éves) - 2 éve

Napjaink egyik legkedveltebb sorozata, a Stranger Things 3. évadának utolsó jelenete nagy port kavart a rajongók körében. Pénteken azonban a sorozat alkotói a Stranger Things hivatalos Twitter-oldalán osztottak meg egy rövid, ötven másodperces videót, amelyben lerántják a leplet a mindenkit foglalkoztató titokról.

A Tweet címéből, ami angolul „From Russia with love…”, vagyis „Oroszországból, szeretettel…”, kikövetkeztethető, hogy a Stranger Things stábja éppen Oroszországban forgat, valamint az is, hogy Jim Hopper ÉL!

A hóval beborított tájat és az ottani munkát bemutató videó végén ugyanis Hopper látható kopaszon, miközben több társával egy sín létrehozásán dolgoznak.

A nagy port kavaró bejegyzést rengetegen megosztották vagy lájkolták, így nem csoda, hogy a videón hamarosan a 18 milliót is meghaladta a megtekintésszám, ami egyébként azóta is folyamatosan növekszik.

A Stranger Things alkotói egyébként azt kommentelték a bejegyzés alá „birthday gift. valentine’s gift. early christmas gift.” azaz „Születésnapi ajándék. Valentin-napi ajándék. Kora-karácsonyi ajándék.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved