Egy életnagyságú LEGO Fiat 500 adta a hátteret az új Creator Expert bemutatóján


kidsnews (127éves) - 7 hónapja

Az új LEGO Creator Expert készletet egy életnagyságú, LEGO kockákból épült ikonikus Fiat 500-as kíséretében mutatták be, amely 189 032 elemből épült, a súlya pedig 400 kg. Az olaszországi Torinóban megtartott eseményt élő adásban közvetítette a Sky Media műsorvezetője, Federica Masolin, valamint Camillo Mazzola, a LEGO Olaszország és Cristiano Fiorio, a Fiat Chrysler Automobiles képviselője.

A Fiat és a LEGO Csoport együttműködésében megépített, 1:1 méretarányú, LEGO kockából épült Fiat 500-ast eredeti Fiat 500-as kormánykerékkel egészítettek ki, megépítése pedig 830 órát vett igénybe.

Az életnagyságú modellt kiemelt helyen állítják ki a Fiat gyárban a klasszikus Fiat 500-asok között.

Az 1960-as évek végén piacra dobott legendás Fiat 500F modell alapján megálmodott, haladóknak ajánlott szett korszerűsített extrákkal rendelkezik, és olyan kiegészítők is helyet kaptak a 960 darabos modellben, mint a pótkerék, a csomagtartó és a felnyitható motorháztető.

A készlethez tartozik még egy összecsukható festőállvány színpalettával, illetve egy-egy festmény az autóról és a római Colosseumról. Ezek segítségével az építők nemcsak megörökíthetik kedvenc római helyszíneiket, hanem feleleveníthetik a régi nyaralások emlékeit is. A készlet 11 cm magas, 24 cm hosszú és 11 cm széles. Ideális bármelyik LEGO autógyűjtő számára, aki az olasz kultúra rajongója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved