Így éld túl otthon bajnokságok nélkül


Naan (16éves) - 10 hónapja

Sportimádóként minden napom a sporthírek bújásával, a legfrissebb eredmények vizslatásával és természetesen nagy mennyiségű sportmeccs-nézéssel telik a suli mellett. Most viszont, hogy a koronavírus járvány miatt beszüntették a világ szinte minden sporteseményét, nekem is a kedvenc hobbimnak való hódolás nélkül kell tengetnem mindennapjaimat.

Szerencsére az internet megjelenésével rengeteg múltbéli tartalom érhető el különféle webhelyeken, ezért most összegyűjtöttem néhány sportmeccset, amit érdemes megnéznie sportimádó sorstársaimnak az izoláció idején.

Több futball platform és csapat tett közzé az elmúlt napokban eseménydús meccseket teljes terjedelmükben. A FIFA hivatalos Youtube csatornáján megnézhetjük a 2014-es EB elődöntőjét, melyen a német válogatott a földbe döngölte Brazíliát, a Barca app segítségével megnézhetjük a Bajnokok Ligája történetének legnagyobb fordítását, amikor is az FC Barcelona hazai pályán 6-1-re győzte le az otthon 4-0-ra diadalmaskodó PSG-t, vagy éppen a 2016-os EB meccseinek izgalmait élhetjük át újra az M4 Sport tévécsatorna jóvoltából. 

Természetesen a többi labdasport imádói sem maradhatnak szórakoztatás nélkül, a kosárlabda szerelmeseinek a Magyarország-Hollandia férfi VB selejtező meccsét ajánlom, ahol Vojvoda Dávidék hosszabbításban múlták felül esélyesebbnek tartott ellenfelüket, a vízilabda fanok újból végig izgulhatják a magyar-spanyol 2020-as EB döntő meccs büntetőpárbaját, a kézilabdát preferálók a 2020-as férfi Európa Bajnokság magyar meccseivel kereshetnek vigaszt ezekben a sportmentes időkben, a röplabda imádók pedig a 2019-es női EB meccseivel enyhíthetik szeretett sportjuk iránti éhségüket. 

Akik esetleg nem ragaszkodnak a labdával játszandó sportágakhoz, azok a Tour de France tavalyi etapjaival, a Forma-1 futamaival, vagy éppen Martin Fourcade utolsó biatlon szezonjának újra nézésével enyhíthetik a bennük keletkező „sport-űrt”. Azoknak, akik nem szívesen néznek újra a régi sporteseményeket, mondván, úgyis tudni előre a végeredményt, néhány sport tematikájú sorozatot, filmet ajánlanék. Ha magyar filmekhez ragaszkodunk, akkor a „Brazilok” című vígjáték kihagyhatatlan, ha pedig valami külföldire vágyunk, akkor a „Hajsza a győzelemért”, a „Jég veled!”, az „Eddie, a sas”, vagy éppen a „Sunderland ’Til I Die” című alkotások jó szórakozást nyújthatnak. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

képek: pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved