LaLiga: FIFA bajnokságban csapnak össze a profi focisták


Naan (16éves) - 6 hónapja

Sajnos a már világjárványnak nyilvánított COVID-19 vírus miatt több labdarúgó bajnokságot fel kellett függeszteni a játékosok, szurkolók és a szakmai stáb egészsége megőrzésének érdekében szerte a világon. Kiderült azonban, hogy a spanyolok nem szeretnék nélkülözni a kedvenc sportjukat, ezért a LaLiga azt találta ki, hogy online adják meg a szurkolóknak a futball örömét.

A FIFA a világ egyik legismertebb és legkedveltebb videójátéka, amit természetesen nem csak a magunkfajta átlagemberek űznek szívesen, hanem a profi futballisták is. Éppen ezért döntött a spanyol liga, hogy a profi csapatok és focisták részvételével online videójáték-bajnokságot indít.

Minden együttes kiválasztotta a legtehetségesebb gémerét, és hétvégente az ő online küzdelmüket követhetik nyomon a sportág rajongói.

kép: FIFA gameplay

Csak néhány név a résztvevőkből: a Barcelonát a csapat középpályása, Sergi Roberto, a Real Madridot a spanyol válogatott Marco Asensio, az Atletico Madridot pedig Marcos Llórente képviseli. A mérkőzéseket egyenes kieséses módszerrel bonyolítják le, az összes párharcot lehet követni streamen péntekenként, szombatonként és vasárnaponként. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

kiemelt kép: FIFA gameplay

2017 Kidsnews | All rights reserved