Marvel Kapitány – könyvajánló


Eboss Boss (14éves) - 2 éve

A Marvel képregényeket nem hiszem, hogy be kell mutatni bárkinek is a korosztályunkban. Ki ne ismerné a nemrég Teen Choice Awards-on is díjat nyert Vasember karaktert, Amerika kapitányt, Pókembert, Hulkot és a Bosszúállókat, hogy csak néhány nevet említsek.

A Stan Lee által alapított Marvel kiadó szinte számtalanul önti a klasszikus füzeteket és filmeket, rajzfilmeket amitől a felnőttek általában lemondó sóhaj keretében hívják fel a figyelmedet arra, hogy a Marvel univerzum csak egy gigantikus üzlet. Nem mondom, hogy nem adtam igazat anyámnak – amikor másodszorra is megnézve a Bosszúállok végjátékát realizáltam –, hogy bizony szó sincs új végről a filmben. De térjünk vissza a könyvre, igen a könyvre és tudom, hogy most sokan megrettentek a szóra, de higgyétek el a könyv is lehet szórakoztató, főleg ha olyan könyv mint amit most a kezetekbe ajánlok.

A Marvel kapitány filmmel szinte egy időben megjelenő képregénygyűjtemény címében azonos, de más történettel.

Mindkettő izgalmas és vicces, de a könyvben számtalan olyan szereplő is helyet kap, akikkel a filmben nem találkozhattál. Szórakozhatsz nyávogó fedélzetiszámítógépeken és rímekben beszélő Rock ‘N’ Roll bolygón ragadt főhősökön.

Kiderül, hogy a télapó sem kisebb mint Hulk és könnyedén zúz porrá bilincseket. De mielőtt szétspoilerezném az egész könyvet, nézzük ki is Marvel kapitány!

Az 1977-től 2012-ig Ms. Marvel, 2012-től pedig Marvel Kapitány néven futó Carol a 60-as években debütált a népszerű képregény sorozatban és teljesen átlagos emberként született. De a kree-k által épített Psyche-Magnitron robbanása teljesen átformálta sejtjeit, így ő maga is félig kree lett emberfeletti erővel és ennek megfelelően erős felelősségtudattal az egész univerzum összes gyengébb és elesettebb teremtményei irányába. 

Szóval, ha van kedved vicces és izgalmas képregénygyűjteményt olvasgatni, akkor ezt a könyvet csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszett és szerintem nektek is fog.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved