Letöltés és regisztrációmentes konferenciahívást kínál a Skype


kidsnews (127éves) - 5 hónapja

A hirtelen home office-ba kényszerült munkavállalókat és a digitális tanrendben tanulókat célozza meg a Microsoft az Skype új funkciójával. A regisztrációt és a letöltést is mellőző felületen mindössze egy link elküldésével lehet létrehozni a konferenciahívást.

A koronavírus járvány miatt rengetegen fordultak a konferenciahívásra alkalmas és videókapcsolatot kínáló alkalmazások felé.

A webes Skype fejlesztés lényegesen megkönnyítette a felhasználók dolgát, hiszen már nem kell aktív fiókkal rendelkezni ahhoz, hogy bekapcsolódhassunk egy online konferenciába. Az értekezlet létrehozásához mindössze egyetlen kattintás kell, utána pedig egy link elküldésével hívhatjuk be a többieket.

Alapból a Microsoft Edge és a Google Chrome támogatott, de az applikációval bármilyen eszközön elindul. / képernyőfotó Skype.com

Eközben persze a Skype funkciók teljes arzenálja elérhető, így lehetőségünk van fájlokat vagy akár a képernyőt is megosztani, és életleníthetjük a mögöttünk lévő hátteret, ha például nem volt időnk rendet rakni a nappaliban. A fejlesztés egyetlen hátránya, hogy jelenleg csak a Microsoft Edge és a Google Chrome böngészőn támogatott, de mivel nekünk telepítve van az Skype applikáció a Safariból is gond nélkül elindult.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

kiemelt kép: pixabay.com

2017 Kidsnews | All rights reserved