PlayON -Izgalmas virtuális koncertsorozat


kidsnews (127éves) - 5 hónapja

A fesztiválok nem maradnak el, csupán átkerülnek a virtuális térbe – jobb, ha inkább ilyen pozitívan állunk hozzá, pláne, hogy ezen a hétvégén gigantikus sztárparádéval érkezik a PlayON Fesztivál!

A Warner Music Group a WHO-val karöltve jelentette be az izgalmas virtuális koncertsorozatot, a PlayON-t, ahol három napig a világ legkedveltebb előadói szuperkoncertjeit nézheti a közönség digitálisan.

Elő a fesztiválszettekkel, a tavaly begyűjtött re-poharakkal és a jó hangulattal, magyar idő szerint ma 18:00-kor startol a buli, és egészen vasárnapig folyamatosan csápolhatunk az első sorban, (ami ezúttal a nappali lesz, de a fantáziánk szab csak határt).

Ed Sheeran, Cardi B, a Coldplay, a Slipknot, Gucci Mane, Portugal. The Man, Saweetie, Charlie Puth, Twenty One Pilots, Lil Uzi Vert, Bebe Rhexa, Roddy Ricch, Panic At The Disco, Janelle Monáe, Green Day, Ava Max, Kevin Gates, Alec Benjamin, Anne-Marie és a Paramore csak néhány a 65 A-listás név közül.

Ráadásul minden bevétel, ami a koncertekből befolyik a hétvége során, a WHO-hoz kerül. Irány ma 18:00-kor a youtube.com/songkick oldal, és mehet a buli egészen vasárnapig!

YOUTUBE LINK



2017 Kidsnews | All rights reserved