Sebesség, gyorsabb a hangnál, a fénynél… Megérkezett LEGO® TECHNIC™ DUCATI PANIGALE V4 R


kidsnews (127éves) - 7 hónapja

A LEGO bemutatja a tökéletes stílussal, kifinomultsággal és teljesítménnyel büszkélkedő Ducati Panigale V4 R versenymotort.  Az új modell az ikonikus olasz motorkerékpár látványos másolata, amely ötvözi a LEGO® Technic™ rendszert a Ducati egyedi megjelenésével, és újraalkotja a kétkerekű csoda vonalait és aerodinamikai formáját. Ugyanúgy ahogy a jövőbemutató motorkerékpár a való életben, a LEGO verzió új magasságokba emeli a LEGO építőket, akik a nagyteljesítményű motornak köszönhetően könnyedén veszik majd a szűk kanyarokat és a gyors egyeneseket. 

Az építők felfedezhetik, hogyan indítja be az innovatív 2-fokozatú sebességváltó a 4 hengeres motort, és megcsodálhatják a futurisztikus hátsó és első felfüggesztést, még mielőtt kiviszik a motort egy körre, amikor elkészül. Miután az építők megismerték a különböző sebességeket, a modellhez tartozó egyedi kitámasztóval leparkolhatják és kiállíthatják a motorkerékpárt. 

Ducati Panigale V4 R az első motorkerékpár a LEGO Technic történetében, amely sebességváltót tartalmaz, így az építők felfedezhetik a különböző sebességeket. A funkciói közé tartoznak továbbá a kormányzás, a felfüggesztés a valósághű mozgáshoz, valamint az első és hátsó féktárcsák is.

A kipufogócső, a szélvédő és a műszerfal olyan apró részletekkel egészíti ki ezt a modellt, amelyek teljesen megfelelnek a valódi változatnak. A klasszikus piros színösszeállítás pedig igazán megdobogtatja bármelyik Ducati rajongó szívét, de csak 2020. június 1-től érhető majd el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

LEGO

2017 Kidsnews | All rights reserved