Bemutatták az új LEGO® Harry Potter™ Varázslóvilág szetteket


kidsnews (127éves) - 4 hónapja

Az új LEGO szettekkel a varázslóvilág rajongói izgalmas egyedi módon fedezhetik fel Roxfortot.  A jól ismert karakterek, mágikus lények és legendás helyszínek minden Roxfortba vágyakozó varázslótanoncnak ismerősek lehetnek. Rábukkanhatnak a Szükség Szobájának bejáratára, elcsalhatják Umbridge professzort a Tiltott Rengetegbe, bejuthatnak a Hollóhát hálókörletébe, és felfedezhetik Roxfort Csillagvizsgáló tornyát.   

A kalandok persze Roxfort falain túl is folytatódnak! A játékban kiszabadíthatjuk Harry Pottert a Privet Drive 4-es számú ház lépcső alatti gardróbjából, elküldhetjük hóbaglyát egy fontos üzenettel, vagy felfedezhetjük az Odú elvarázsolt zugait és rejtett sarkait.

“Minden évben lehetőségünk adódik arra, hogy újra létrehozhassuk a filmek legakciódúsabb és legizgalmasabb helyszíneit. Reméljük, ezek az új termékek világszerte inspirálni fogják a fiatal építőket abban, hogy elhiggyék: bármi lehetséges, miközben eljátsszák a saját kalandjaikat a varázslóvilágban” – mondta Marcos Bessa, a LEGO® Harry Potter™ vezető designere.

A nyolc Harry Potter filmen átívelő kalandok inspirálta új szettek nyár elején érhetőek el az üzletekben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

LEGO csoport

2017 Kidsnews | All rights reserved