Fiatalok hangja az európai politikában, az utolsó hetébe érkezett EYE online


kidsnews (127éves) - 4 hónapja

Az utolsó hetébe érkezett EYE online – amely a koronavírus-járvány miatt elhalasztott 2020-as európai ifjúsági rendezvény, az EYE2020 helyett indult – európai és Európán túli fiataloknak ad lehetőséget arra, hogy szakemberekkel, döntéshozókkal, aktivistákkal és influenszerekkel találkozzanak és vitázzanak a virtuális térben. Az utolsó héten #EuropeansAgainstCovid19 kampány részeként a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos uniós válságkezelés szerep lesz a téma.

A résztvevők magas rangú poiltikusokkal, többek között a Parlament elnökével, David Sassolival, két alelnökkel, Katarina Barley-vel és Othmar Karasszal, több uniós biztossal és képviselővel, valamint az Európai Központi Bank elnökével, Christine Lagarddal vitázhatnak majd.

A rendezvény online változata annak a több mint 13 ezer fiatalnak a várakozásaira szeretne elsősorban válaszolni, akik feliratkoztak a májusi eseményre, de mások előtt is nyitott. Az EYE Facebook oldalán közvetített eseményekeit eddig több mint 500 alkalommal tekintették meg.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Európai Parlament

2017 Kidsnews | All rights reserved