III. Írótanya Budapesten


Naan (16éves) - 5 hónapja

A koronavírus járványra való tekintettel Budapesten kerül megrendezésre az Írótanya, a tábor, ahol minden az írásról szól. Ha elmúltál 15 éves, de még nem vagy 20, és mindened a költészet, valamint a kreatív szövegalkotás, akkor július 15-ig van időd jelentkezni az augusztus 14-15 között megtartott, napközis táborba.

Noha csupán 2 napos lesz az idei Írótanya, most is sok érdekes programon, foglalkozáson vehetsz részt a fővárosi Nyitott Műhelyben. A politika, a művészet társadalmi szerepe, egy irodalmi est felépítése és a fiatal szerzők első lépése a sikeres karrier felé is téma lesz a vendégekkel megfűszerezett előadásokon.

A vidéki fiataloknak sem kell aggódniuk. Több magánszemély is jelezte, hogy az Írótanya idejére biztosítanak azoknak szállást, akik lakhelyük távolsága miatt nem tudnának reggelente beutazni a helyszínre.

Ha felkeltették az érdeklődésedet az olvasottak, akkor a kospallagi.irotanya@gmail.com e-mail címen tudsz jelentkezni egy legfeljebb 5 oldalas próza-, vers-, vagy kritika-témában megírt alkotásoddal és rövid bemutatkozásoddal. A pályázatok eredményéről minden jelentkezőt értesítenek legkésőbb augusztus 1-ig.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

írótanya

2017 Kidsnews | All rights reserved