Ma nyitja kapuit a KULTIK Terasz, premier filmek a csillagok alatt


kidsnews (127éves) - 5 hónapja

Ma nyitja kapuit a KULTIK Terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premier filmeket mutatnak be. Az 54 férőhelyes kutyabarát moziban nyugágyakról, babzsák fotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt. A kialakításnál törekedtek a szervezők a biztonságra, a vírusveszély miatt kifejezetten tágas elrendezéssel várják a vendégeket.

Budapest egyik forgalmas csomópontjánál, a Corvin Plaza tetőteraszán nyit meg hamarosan a város új szabadtéri mozija. A KULTIK Terasz első vetítése 2020. június 17-én 21:00-kor kezdődik, Jane Austen imádott komédiáját, az Emma című kosztümös filmjét láthatjuk. Ezt követően minden este 21 órától ülhetünk be hozzájuk egy jó filmre.

képünk illusztráció

A 160 helyett egyelőre 54 hely közül választhatunk kényelmes nyugágyakat, rendezői székeket vagy kipróbálhatjuk a babzsák foteleket is. Az örök favoritok mellett vetítik a legfrissebb premierfilmeket is.

Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is. Az ülőhelyek egymástól a lehető legtávolabb kerültek elhelyezésre, a tágas elrendezéssel a vírusveszélyt szeretnék minimálisra csökkenteni a szervezők.  A nagy tér miatt a kutyák is kényelmesen elférnek a lábunknál, így a szőrös kedvenceknek sem kell otthon maradniuk.

A különleges szabadtéri mozi még a nyár idegesítőbb vérszívóira is gondol: a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt. Az igazi moziélmény mellé természetesen a mozis büfé is dukál. A KULTIK Teraszon a valódi ízletes popcorn mellett, felfrissíthetjük magunkat hideg üdítővel is. A hűvösebb estéken pedig magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha meleg takarókat is.

Moziműsor

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Kultik Terasz

2017 Kidsnews | All rights reserved