Nyereményekkel vár idén a Múzeumok Éjszakája


Kovács Barna (18éves) - 3 hónapja

Talán nem meglepő, de – sok más eseményhez hasonlóan – a Múzeumok Éjszakáját is online rendezik meg a kialakult járványügyi helyzet miatt. Aggodalomra azonban semmi ok, jónak ígérkezik az alternatíva, amit a hagyományos program helyett online kínálnak a szervezők.

Június 27-én, szombaton kerül majd sor az eseményre, melynek a fő elelme egy kvíz lesz, amit a muzej.hu weboldalon érhetnek majd el az érdeklődők.

Ennek segítségével virtuálisan tehetnek majd sétát Magyarország múzeumaiban. A kvíz nem lesz tét nélküli.

Minél többre helyesen válaszol majd valaki a 15 kérdésből, annál nagyobb valószínűséggel lesz azon szerencsések között, akik nyereményekben részesülnek.

Ezzel párhuzamosan egy másik nyereményjátékban is részt lehet majd venni, itt korábbi Múzeumok Éjszakáján készült fényképeket kell küldeni, a sorsoláson való részvételért.

A muzej.hu mellett az esemény facebook oldalát is érdemes lesz figyelemmel kísérni, akár már a hétvégét megelőző napokban.

Ide elsősorban kisfilmek fognak majd felkerülni, melyek egy-egy múzeum érdekességeit, tárgyait mutatják be. Ezeken kívül kulisszatitkokkal is lehet majd találkozni, valamint múzeumok saját programjait népszerűsítő bejegyzésekkel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved