Egy nem mindennapi szabadtéri mozi


Tomi (13éves) - 6 hónapja

Korábban már írtunk egy nem mindennapi, szabadtéri moziról, a Kultik Teraszról. A Corvin Plaza tetőteraszán elhelyezkedő mozi nemrég nyitott meg, mi pedig meglátogathattuk a helyet. Mai cikkünkben az igencsak pozitív – és részletes – véleményünket fogjuk leírni. Ha érdekel, tarts velünk.

Én a szerda esti, Sonic a sündisznó című előadáson vettem részt.

A teraszra felérve akadt egy probléma, mert nem tudtunk hárman egymás mellé ülni, de a személyzet nagyon segítőkész és jófej volt, így hamar megoldást találtak a problémára.

Mivel túl hamar érkeztünk, ezért még picit bolyongtunk a plázában. Közben megfigyeltük, hogy a vászon egy felfújt ballon-szerűség, azaz Airscreen, erre vetítik ki a filmet.

Ilyet autós moziban vagy ideiglenes rendezvényeken lehet látni. Mivel folyamatosan levegővel kell tele legyen, ezért ad egy halk alapzajt a teraszon, de szerintem egyáltalán nem zavaró és ha a filmre koncentrálunk, szinte nem is lehet hallani.

A nézők egyszerű kültéri székeken foglalhattak helyet, de ahhoz képest, hogy nem profi mozis bársonyszékek, nagyon kényelmesek voltak. Azonban negatívumot jelentett, hogy nem tudtuk hova tenni az üdítőt, mert nem voltak a székbe épített italtartók.

Végül ezzel sem volt gond, mert a popcorn mellé PET-palackban adták az üdítőt, így esély sem volt rá, hogy felboruljon.

Ráadásul, ha nem lettek volna kényelmesek a székek, vagy féltünk volna, hogy kiborul az italunk, akkor simán kiülhettünk volna a moziszékek melletti asztalokhoz, ahol kényelmesen elfért volna mindenünk, de ezt a lehetőséget mi nem vettük igénybe.

Mivel én még nem voltam hasonló kültéri moziban, ezért nekem így is hatalmas élmény volt, hogy a csillagok alatt nézhettem a filmet.

Én tízből tizenegy pontot adnék ennek a mozinak. Igaz, el kellett tekinteni a megszokott „mozi-feeling”-től, de megéri, mert azt az élményt, amit itt tapasztaltam, más moziban még nem éltem meg.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved