Egymillió forintot nyerhet az idei szezonban egy szerencsés színházkedvelő


Kovács Barna (19éves) - 10 hónapja

Bár a világ egyes részein a lazítások miatt rosszabbodott a járványhelyzet, itthon egyelőre minden adott ahhoz, hogy egy az előző évekhez hasonló nyarunk lehessen. Sorra nyitnak a mozik, a színházak. Így van ezzel a Budai Szabadtéri Színház is, ami július 11-én megkezdi az idei évadát.

A színház eredetileg júniusban nyitott volna, ám ezt a járványhelyzet még nem tette lehetővé, ez azonban talán nem is baj, hiszen mindenképpen elmosta volna az eső az előadásokat.

A 2020-as program változatosnak ígérkezik, lesznek vígjátékok, musicelek, operett, és nóta estek. Vasárnap délelőtt a gyerekeké lesz a terep, 10 órától mesedarabokkal várják a szervezők a családokat. A színpad továbbra is az egykori Csillebérci Úttörőtábor területén található, erdei környezetben.

Az idei szezonban a Budai Szabadtéri Színház színpadán lesz Zséda lemezbemutató koncertje, az Edda Művek pedig egy akusztikus koncerttel fogja megörvendeztetni a rajongóit.

A Budapesti Showszínház három nagyprodukcióval készül, a Budai Szabadtéri Színházban lesz bemutatva a Képzelt Riport egy amerikai popfesztiválról szimfonikus szuperkoncert, a Nemzeti Operett Gála, és az István a király szimfonikus koncert.

Lesznek piknik jellegű esték is Buda legnagyobb szabadtéri színházában, melyeket koncertek tesznek majd hangulatosabbá. Fel fog lépni a Group ’n’ Swing, a Madarak Zenekar, Fehér Mandolin, valamint Gergely Róbert, aki egy Szécsi Pál dalaiból összeállított koncerttel emlékezik az énekesre.

Idén is lesz Horror filmek éjszakája, Hullócsillagok éjszakája, valamint ’Chile-bérci Latin Party’, a kubai szerelmeseinek az éjszakája. Idén egy nyereményjátékkal is készülnek a szervezők. Az egyik színházi előadáson az egyik szék alatt egymillió forintot rejtenek majd el, amit a széken ülő néző természetesen haza is vihet. A jegyek az előadásokra 2000 forinttól indulnak.

Tóth Ádám, a színház igazgatója hangsúlyozta, hogy bízik benne, hogy az emberek megindulnak a nyári előadásokra. Szerinte a szabadtéri helyszínek biztonságosabbak, és az idei nyár minden előadása különlegesebb lesz a kényszerpihenő miatt

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved