Élőzenével kísért újcirkuszi előadás az Egri várban, The Flock Project PREMIER


kidsnews (127éves) - 4 hónapja

Élőzenével kísért újcirkuszi előadás, hazánkban egyedülálló vertikális táncbemutató a Dobó-bástya falán, a The Flock Project előadásában. Madárként a levegőben repkedő táncosok, akrobatikus elemek Vázsonyi János zenéjének kíséretében. The Flock Project ezen előadását első alkalommal mutatja be Egerben, a Dobó-bástya parkoló felőli falán.

A régóta működő, számos szakmai díjjal elismert és nemzetközi szinten turnézó társulatokból 2016-ban alakult a The Flock formáció, mely 2019-ben a nemzetközi építészeti fórum, a Prágai Quadriennálé egyik nyitóelőadásaként szerepelt.

A The Flock project Magyarország vidéki helyszínei és fesztiváljai mellett az elmúlt években bemutatkozott többek között Romániában, Szlovákiában, Lengyelországban, Szerbiában, Csehországban is, azonban most először láthatjuk őket Egerben.

A július 31-én és augusztus 1-én, mindkét nap este 21.30-kor megvalósuló előadást Vázsonyi János élőzenéje kíséri, így különleges látványában és hangzásvilágában egyaránt nagy élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak. Az esti előadások atmoszféráját színházi megvilágítás és képzőművészeti falfestés fokozza.

Az esemény ingyenes látogatható, szabadtéri rendezvény, de a helyfoglalás regisztrációhoz kötött, állójeggyel minden érdeklődő számára nyitott.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Dobó István Vármuzeum

2017 Kidsnews | All rights reserved