Az ország legnagyobb horror szabadulószobáját építik Budapesten


kidsnews (127éves) - 2 hónapja

A karantén alatt sem állt meg a Neverland szórakoztató központban az élet. Arra használták fel azt az időszakot, hogy fejlesszenek, karban tartsanak, megtervezzék az újranyitást.

6 hónapja egy 14 fős kreatív csapat tervezi a Neverland legújabb, 250 négyzetméteres horror tematikájú szabadulószobáját.

A 160 millió forintos beruházást szeptemberben kezdik meg, a munkálatokba hollywoodi filmstúdióknak dolgozó díszlet és speciális effekteket készítő cégeket is bevontak. Külön filmes stáb dolgozik a szobán belül látható videókon, melyekhez Hevér Gábor, a „magyar Leonardo DiCaprio” kölcsönzi a hangját.

„Olyan marketing és értékesítési stratégiát dolgoztunk ki, amivel a tavalyi évhez képest duplázni tudtunk a legnagyobb vendéglátóipari válság közepén is. Számos új szakembert vontunk be a munkába. A koronavírusos időszakban ez lett a sikerünk titka: gondolkodás, befektetett munka és kitartás. A szolgáltatás minőségét a célközönségünknek megfelelően állítottuk be, a marketing stratégiánknak köszönhetően, összesen 9 marketinges szakemberrel dolgozunk együtt, akiknek mind más a szakterületük, ezeket a munkákat 3 grafikusunk segítségével látjuk el” – nyilatkozta Josep Zara, a Neverland ötletgazdája és alapítója.

14 fős kreatív stáb tervezi a játékmenetet, a  kivitelezési munkálatokkal nem több, mint néhány hónap alatt kialakítják a 250 m2-es egyedülálló játékteret.

„A sikerünk titka az, hogy mindent nagyon átgondolva, rengeteg visszajelzést követően megtervezünk és kivitelezzük. Rengeteg munkát teszünk az apró részletekbe is. Csak a most megjelenő itallapunkat 6 hónapja tervezzük, kézzel rajzoljuk és alakítjuk ki.

A vendégeink reményeink szerint, ahogy kinyitják: nem bírnak majd ellenállni a különböző italok megkóstolásának” – mesélte az ötletgazda, majd hozzátette: van, amiről ő sem beszélhet, mert marketing stratégiájuk egy részét úgy őrzik, mint a Coca Cola a titkos receptjét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved