Tud újat mutatni majd a Marvel Kapitány folytatás?


Nusi (16éves) - 1 hónapja

Azt már korábban lehetett tudni, hogy az első filmet íróként és rendezőként is jegyző Anna Boden és Ryan Fleck nem vesznek részt a Marvel Kapitány folytatásának elkészítésében. A Disney és a Marvel együttműködés a feltörekvő forgatókönyvírót, Megan McDonnellt kérte fel a kasszasiker második részének megírására, és Nia DaCosta kapta a lehetőséget a rendezésre. DaCosta a negyedik nő és egyben az első feketebőrű, aki filmet rendez a Marvelnél. A 30 éves filmes karrierje a Tessa Thompson főszereplésével készült Little Woods című 2019-es független filmmel indult és ő rendezte az októberben a mozikba megjelenő Kampókéz című horrort is.

A 2019-es Marvel Kapitány volt a Marvel első, női főszereplővel forgatott szuperhősfilmje. Világszerte 1,1 milliárd dollárt (322 milliárd forint) hozott a film, melyben az Oscar-díjas Brie Larson alakítja a főhőst Carol Danverst, a légierő pilótáját, aki két idegen világ közötti harc közepén találja magát, amely a Földet fenyegeti. A kilencvenes években játszódó film Danvers szuperhőssé válását, Marvel Kapitány születését mutatja be.

Én személy szerint sosem voltam nagy rajongója a Carol Danvers filmes karakterének, mert túl erős, szinte legyőzhetetlen és a filmben nincsenek hibái, bármi rosszat is tett, az betudható annak, hogy befolyásolták, és félrevezették.

A film legelejétől kezdve van egy stabil morális miheztartása és ezt nemdobja el, hanem a helyzetet újra értelmezve az álláspontján változtat, amitől számomra erőltetetté válik a karakter hőssége.

A másik komoly aggályom a folytatással, hogy Marvel Kapitány ereje már az első film végére eléri a csúcspontját, így felmerül a kérdés, mit tudnak majd mutatni nekünk az új filmben.

Jelenleg sok részletet nem tudni a folytatásról, csak annyit, hogy az 1990-es évek helyett napjaikban fog játszódni és a főhőst ismét Brie Larson alakítja majd, és a  tervek szerint a film 2022. július 8-án kerül majd a mozikba az Egyesült Államokban. -számolt be a The Variety című filmes portál.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

mti

2017 Kidsnews | All rights reserved