HBO Coastal Elites – Tengerparti elit ajánló


Safagi (20éves) - 1 éve

A koronavírus utolérte az amerikai filmipart is, leálltak a nagyobb volumenű filmek forgatásával, a beígért filmbemutatók is csúsznak. Jay Roach filmrendező kapott az alkalmon, és öt színésszel (Bette Midler, Kaitlyn Dever, Dan Levy, Sarah Paulson, Issa Rae) forgatott le egy karanténmozit, Coastal Elites, avagy Tengerparti elit néven.

Mindannyian a jelenlegi helyzetről fejtik ki a véleményüket, amiben az ország politikája is hatalmas szerepet kap, ami nem véletlen, hiszen Amerikában közelednek a választások.

A filmben éppen ezért jócskán esik szó a Trump által vezetett kormányról és politikáról, zseniális iróniával és érdekes történetekbe csavarva. Webkamerás felvételeken keresztül követhetjük a színészek mondandóját, éppen onnan, ahonnan bejelentkeznek.

Belekukkanthatunk nappalikba, zöld hátteres képvilágba, vagy akár egy rendőrségi kihallgatóba. Az ötlet egyszerű és nagyszerű, de ettől a filmtől ne várjunk akciódús jeleneteket, inkább amolyan eszmecserét, témaboncolgatást.

Kifejezetten annak tudom ajánlani ezt a majdnem másfél órás filmet, aki érti az Amerikában jelenleg zajló közéleti problémákat, és emellett érdeklődik is irántuk, mert bizony ez a felvétel töményen az amerikai liberális elit gondolatait foglalja össze.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved