Október 13. – sorozatfüggők figyelem, ma van a nemzetközi „Suit Up” (öltözz ki) nap


kidsnews (127éves) - 2 hónapja

Ma van az International Suit Up Day, azaz nemzetközi öltözz ki nap, amit a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) című sitcom sorozat Barney Stinson karakterének köszönhetünk, aki mindig, mindenhova kiöltözik, legyen szó bármilyen alkalomról.

A megrögzött nőfaló Barney hódításainak sikerét az öltényeinek tulajdonítja, mintha Akhilleuszt és Gombóc Artúrt gyúrták volna egybe, csak Barney-nak nem a sarka vagy a csokoládé a gyenge pontja, hanem az öltönyei. Ezek nélkül elveszíti a sérthetetlenségét, és az elegáns ruhadarabok egyben a kedvenc beszédtémái is, ő a hajszálcsíkosat, a sűrű csíkosat, az Eszterházy kockást, a szövetet, a gyapjút, a kevertszálast… szereti.

Barney még az éjszaka otthoni csendjében is tutira megy, ugyanis arra az esetre, ha váratlanul csinos hölgyek keresnék fel a lakásán, spéci öltöny-pizsamában alszik…

A „legen-wait for it-dary!” melletti legjellemzőbb felkiáltása a „Suit up!”, amivel Barney többnyire a Ted nevű főhőst próbálja gatyába rázni a (szerinte) eredményesebb csajozás érdekében. A sorozat cselekményének ismertetésébe itt nem bonyolódnánk bele, olvasóink nagy része valószínűleg találkozott már vele, vagy ha nem, hát nézzétek meg, mert ugyan sitcom lévén egyáltalán nem mélyenszántó, cserébe viszont nagyon szórakoztató, és most kapóra jöhet, hogy egy kis vidámságot csempésszünk vele ezekbe a sötét, esős őszi napokba.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved