Így lettem mentőtisztből mémkirály, Győrfi Pál mesél a negyedik Konnekt LIVE-on


kidsnews (127éves) - 10 hónapja

Most szombaton a diákok Amerikából jelentkező nemzetközi kapcsolatok szakértővel beszélgethetnek, Győrfi Pál útkeresésének történetét hallhatják és Grecsó Krisztiántól vagy Lábas Vikitől kérdezhetnek a szakmájuk kihívásairól. A rendezvény lényege, hogy a résztvevők valós történeteken keresztül ismerhetik meg a szakmákat és az életutak szépségeit, nehézségeit. 

A több mint 50 különböző szakmát képviselőtől a nap folyamán szabadon kérdezhetnek a résztvevők, a diákok többek között adótanácsadóval, filmrendezővel, orvossal, kormánytisztviselővel, pszichológussal, villamosmérnökkel és rendőrrel is – a szakmák teljes listáját a Konnekt LIVE honlapon találod –  beszélgethetnek a mindennapi munkájukról és az ahhoz vezető útról. 

A személyes beszélgetések mellett az előadóteremben különleges életutak és izgalmas témák kerülnek terítékre:

Mentőtisztből mémkirály – avagy így lettem Győrfi Pál

Mit profitál a non-profit? – civil kezdeményezések a reflektorfényben

Hobbiból szakma – @szialídia sztorija

Verrasztó Dávid: Az én útkeresésem

Mitől (lehet) sikeres egy tanácsadó? – így lehetsz a bizniszvilág megkerülhetetlen szereplője

A Konnekt LIVE-ot most szombaton, november 28-án negyedik alkalommal rendezi meg a Konnekt Egyesület, ám ezúttal viszont online.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved