ÖNÁLLÓ KÖTETBEN ISMERHETJÜK MEG HARLEY QUINN EREDET TÖRTÉNETÉT


kidsnews (127éves) - 5 napja

Közeledve a karácsonyhoz a Fumax Kiadó újabb meglepetést biztosít a fa alá. November vége felé érkezik DC Black Label zászlója alatt megjelent Harleen képregény, ezúttal is a megszokott keményfedeles borítóval.

Dr. Harleen Quinzel felfedezte: a pszichés betegségek valójában a túlélést szolgálják.

Azonban hiába talált rá a Gothamet kísértő őrület lehetséges gyógymódjára, még be kell bizonyítania forradalmi elméletét a szkeptikus rendszernek. Így a nő alámerül az Arkham Elmegyógyintézet legvérszomjasabb ápoltjainak zaklatott elméjébe. Ha pedig elég sokáig nézel a sötétségbe, a sötétség visszanéz rád…

Minél több időt tölt Harleen az elmebeteg bűnözők között, annál közelebb vonzza magához egy bizonyos ápolt, a Joker, és annál inkább eltávolodik a valóságtól.

A közönségkedvenc képregényszerző, Stjepan Šejić (Aquaman: Underworld, Sunstone) magával ragadó történetben, lélegzetelállító rajzokkal meséli el a legendás antihős, Harley Quinn születését és a Joker iránti beteges szerelmének eredetét. A 208 oldalas kötet a teljes háromrészes Harleen-minisorozatot tartalmazza.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved