Elhalaszthatják az F1-es ausztrál nagydíjat – sajtóhír


Naan (17éves) - 9 hónapja

A 2020-as Forma-1-es szezont igencsak megtépázta a koronavírus-járvány. Már az is elképesztőnek számít, hogy a tervezett 21 futamból 17-et sikerült megrendezni. Az FIA optimizmusát mutatja a koronavírus-helyzettel kapcsolatban, hogy már be is jelentették a jövő évi versenynaptárat, ami rekordszámú 23 helyszínt tartalmaz. A napokan viszont egyre több motorsporttal foglalkozó internetes portál lehozta a hírt, miszerint a járvány miatt mégsem lehet majd megrendezni a március 21-re tervezett ausztrál nagydíjat, így az idény Bahreinben kezdődne rá egy héttel.

Hivatalos bejelentés még nem történt, de sajnos egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a 2021-es szezon sem fog bonyodalmak nélkül lemenni.

Ha tényleg nem sikerül időben elkezdeni a 2021-es Forma-1-es világbajnokságot, akkor az eredetileg szezonnyitónak tervezett versenyt az idény második felére csúsztatnák.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved