Megkérdeztük a tökéletesrandi.hu vezetőjét melyik az 5 legpénztárcabarátabb téli randihelyszín.


Brúnó (18éves) - 10 hónapja

Természetesen a Margitszigetnek és a Gellért-hegynek mindig szezonja van, hogyha randizásról van szó, de minden bizonnyal a téli időszakban jelentősen csökken a pokróc-piknik kosár kombináció látványa – mondom ezt mindennemű statisztika hiányában, csupán ránézésre. – De vajon hova tűnnek azok a párok, akik nyáron a szabad levegőt választják randevújuk helyszínéül? Senki nem tudja.

Ennek apropóján kértük meg randiszakértőnket, Pataki Nórát, a tokeletesrandi.hu oldal vezető szerkesztőjét, hogy mondjon 5 helyszínt, ami méltó konkurenciája lehet a piknikes-túrázós-csillagnézős találkozóknak mínuszok idején. Ő pedig már sorolta is:

1.

Ha egy igazán kreatív randiélménynek szeretnél részese lenni, akkor tökéletes választás a Csodák Palotája randicsomagja! Számos játékot, sőt akár szabadulószobát is kipróbálhattok, néhány ezer forintért! A randicsomagokból négy féle ajánlatból lehet választani, árkategória szerint.

2.

Mozgáshiányotok van és már unalmas a korcsolyázás? Irány a trambulin! Budapesten és Győrben a Cyberjump

3.

Ha inkább romantikázni szeretnétek, számos hangulatos városrész közül választhattok. Pest megyében ilyen például Szentendre, ahol a város macskaköves, keskeny utcáiban lehet barangolni, aztán kellemesen elfáradva beülni egy kávézóba, és szürcsölgetni egy chilis forrócsokit, vagy a kakaót.

De ha Gödöllő lenne szimpatikusabb, ott is van tökéletes helyszín, mint például a Caravella irodalmi kávézó. Itt akár még társasjátékozhattok is!

4.

Imádtok olvasni és inkább nyugisak vagytok? Fedezzetek fel a környéken Antikváriumokat! Igazi kincsek vannak ott elrejtve!

5.

Jól esne egy kis melegség a teán vagy forralt boron kívül, és nincs kedvetek beöltözni? Ezesetben tökéletes randihelyszín számotokra egy forró fürdő/szauna. Szerencsére gyönyörű országunk számos részén fellelhető gyógyfürdő.

Zala megyében a legnépszerűbb a híres Hévíz, a Budapesten és környékén élők között pedig a Rudas gyógyfürdő, melynek melegvizű kinti medencéjéből a csodálatos Budapest tárul elénk.

De addig is amíg a járványügyi intézkedések tartanak ajánlott öt filmet az online randikhoz, hogy a korlátozások semmiképpen ne állhassanak a tökéletes randi útjába:

Tökéletes randi

Fülenincs nyúl 1. 2.

Szerelmünk Lapjai

Szomorú Vasárnap

Aurora Borealis- Északi Fény

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Címlapkép: Depositphotos

2017 Kidsnews | All rights reserved