Február 17. – My Way Day, az Én Utam Világnapja


kidsnews (127éves) - 8 hónapja

Életünk során sokszor érkezünk „útelágazáshoz”, amikor megfogalmazódik bennünk a kérdés: Mi az én utam, mi az én küldetésem? Ez lenne az én utam, amin járok, ahogyan élek? Vagy egy másik úton kellene járnom?

A My Way Day ünnepének eredete nem ismert, üzenete viszont mindenki számára világos: “It’s my way or the highway”. Légy önmagad, higgy magadban és az álmaidban, légy merész és indulj el a saját utadon. Nem feltétlenül kell arra menned, amerre mások haladnak, és ha nem érzed jól magad, cselekedj!

Ez az a nap, amikor arra buzdítanak minket, hogy bármit megtehetünk, amit akarunk, amire vágyunk. Azért arról győződjünk meg, hogy amit teszünk az törvényes! 😉

Szívesen megnéznél minden Bond-filmet egymás után? Tedd meg!  Írnál egy regényt? Kezdd el! Más pályát választanál, mint amit a szüleid szánnak neked? Beszéld meg velük, érvelj és győzd meg őket! A My Way Day a te napod.

Azoknak, akiknek pedig egy kis biztatásra lenne szüksége, azoknak ajánljuk Frank Sinatra klasszikusát a 90-es évek brit szexszimbólum-fenegyerekének előadásában:

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved