Február 7. – küldj levelet a Barátok Napján


kidsnews (127éves) - 9 hónapja

A barátok olyanok, mint Gombóc Artúr csokoládéi – no nem olyan kerekek, hanem olyan sokfélék, és amennyi van, annyi érvet is találhatunk miért fontosak ők a számunkra. Nem számít, melyik milyen és mekkora szerepet játszik az életünkben, mindegyikükkel megéltünk már jó és rossz pillanatokat is. A mai nap lehetőség arra, hogy elmondjuk nekik, mit jelentenek számunkra és miért.

Érdekessége hogy a barátok napjának kiötlői külön kikötötték, hogy ez a nap ne egy telefonhívásról vagy e-mailről szóljon. Ez az a nap legyen, amikor saját kézzel írt, készített levelet vagy képeslapot küldünk …postán! Igen, még mindig van olyan ember, aki fizikailag létező leveleket és képeslapokat kézbesít! 😊

Az ünnep megálmodói szerint napjaink mindenfajta elektronikus kommunikációjával kihalófélben van a kézírás és a levélírás művészete, amikor magunk alakítjuk ki a papírra vetett sorokat,

a betűtípus és az íráskép is csak ránk jellemzően egyedi, és ahol nem csak előregyártott ikonokkal díszíthetünk, sőt akár még illatosíthatjuk is a levelünket.

A mai nap célja nemcsak az, hogy biztosítssuk a hozzánk közelállókat a figyelmünkről, hanem az is, hogy kicsit eltávolodjunk a modern technikától, és kreativitásunkat és szépérzékünket használva alkossunk maradandó emlékeket. 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is

Forrás:

daysoftyear.com

2017 Kidsnews | All rights reserved