Golden Globe 2021- a Tudhattad volna is jelöltek között


T.Thomas (20éves) - 10 hónapja

A Hollywood Foreign Press Association (HFPA) közzétette a 2021-es Golden Globe díjra jelölt alkotások listáját. A számtalan jelölt között 9 HBO és HBO MAX sorozat is esélyt kapott, hogy elnyerje a díjakat.

Az HBO MAX idén kapta meg először a lehetőséget, hogy a megjelenő sorozatokat jelölni tudják a díjra.

A légikísérő (The Flight Attendant) Kaley Cuoco főszereplésével akár két díjat is bezsebelhet a gálán. A jelöltek listájában megtalálhatjuk a Lovecraft Country, a Perry Mason és Ez minden, amit tudok (I Know This Much Is True) című alkotásokat is, melyek mind egy-egy díjra esélyesek, illetve a jelölések között szerepel a nagysikerű Jean Hanff Korelitz azonos című regénye alapján készült Tudhattad volna (The Undoing), amely akár 4 díjat is magának tudhat majd.

Ezenkívül több olyan sorozat is részesült a jelölésben, amely hazánkban kizárólag az HBO GO kínálatában érhető el: A Fekete hétfő (Black Monday), a Megszállottak viadala (Killing Eve),és a Mrs. America és a Ramy című alkotásokat egy díjra, míg  a Normális emberek (Normal people), a Kis fejsze (Small Axe), két kategóriában,  illetve Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) c. nagysikerű sorozat három kategóriában is érdekelt lehetnek a gálán.  

A 15 kategória díjainak nyerteseit a február 28-án megrendezésre kerülő gálán hirdetik majd ki, melyen az alap kategóriák mellett kiosztásara kerül a Cecil B. deMille díj melyet Jane Fonda érdemelt ki, illetve a még friss Carol Burnett díj, melyet Norman Lear kaphat majd meg harmadik díjazottként a televízió médiumához való nagy hozzájárulásáért.

A teljes lista elérhető a Golden Globe hivatalos oldalán.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.

Támogatott tartalom


2017 Kidsnews | All rights reserved