Indul a Finn Filmnapok


Kovács Barna (19éves) - 9 hónapja

Február 3-10. között rendezik meg a Finn Filmnapokat, mely idén ünnepli a 10. születésnapját. Ennek köszönhetően a szervezők 2021-ben több alkotást fognak bemutatni, mint az elmúlt években. A koronavírus-járvány miatt – sok más rendezvényhez hasonlóan – a filmnapok vetítései is online lesznek, a Toldi Mozi Távmozi szolgáltatásán keresztül nézhetők meg a filmek a tavmozi.hu-n, mozinként 1200 forintos áron.

A Finn Filmnapok szervezője Finnország Budapesten működő intézete, a Finnagora, melynek fő küldetése, hogy bemutassa, képviselje, és ismertté tegye Finnországot, a finn kultúrát és tudományos eredményeket, valamint a finn gazdasági szereplőket.

Az egy héten át tartó rendezvény nyitófilmje a Games People Play, de láthatnak majd az érdeklődők rövidfilmeket, beszélgetést két filmrendezővel, valamint további érdekes alkotásokat. Ezen  az oldalon megtaláljátok a Finn Filmnapok részletes programját, valamint a programra tűzött filmek adatlapját.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved