Lassan már vághatjuk a centit, érkezik az Az Igazság Ligája premier


kidsnews (127éves) - 9 hónapja

Az HBO Max bejelentése alapján a Warner Bros. Pictures által gyártott egész estés, eredeti HBO Max film, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája premierjére március 18-án, csütörtökön kerül sor a platformon.  A forgatókönyvét Chris Terrio írta, a saját maga és Zack Snyder és Will Beall által jegyzett sztorijából, a DC karaktereinek, köztük Jerry Siegel és Joe Shuster Supermanjének felhasználásával.

A film sztorija szerint Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben.

A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint, amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává.

Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

A rajongók által évek óta várt film az amerikai HBO Max premierrel egy időben, exkluzívan debütál majd az európai HBO platformokon is, szóval közelgő dátumot érdemes beírni a naptárunkba, és időben beszerezni a popcornt és a nacost.

Támogatott tartalom


2017 Kidsnews | All rights reserved