Nem tréfa, április 1-én streaming premierként debütál itthon a Wonder Woman 1984


kidsnews (127éves) - 8 hónapja

A Warner Bros. Wonder Woman 1984 című filmje április 1-én érkezik az exkluzív streaming premierként HBO GO-ra, magyar szinkronnal. Amelyben ismét a világ sorsa forog majd kockán, és Diane Prince az egyetlen, aki azt megmentheti.

A film sztorija szerint Diane Prince csendesen, a halandók közt elvegyülve éli életét a vibráló, csillogással teli 1980-as években, amikor az emberek mindent meg akarnak szerezni maguknak, és ez túlzásokba hajszolja őket. Bár Diane az összes szuperhősképességével rendelkezik, visszavonultan él, ősi maradványokat kutat és csakis inkognitóban hajt végre szuperhőstetteket.

Ám most kénytelen lesz kilépni a reflektorfénybe, és minden erősségét be kell vetnie, hogy megmentse az emberiséget attól a világtól, amelyet saját maga hozott létre.

A filmben Diane Prince karaktere mellett találkozhatunk  még Chris Pine-al mint Steve Trevor, Kristen Wiig-el mint Cheetah, Pedro Pascal-al mint Max Lord, Robin Wright-al mint Antiope és nem utolsó sorban Connie Nielsen-el Hippolyta szerepében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.

Támogatott tartalom


Forrás:

HBO Go

2017 Kidsnews | All rights reserved