Rekordot döntött idén az Educatio kiállítás


kidsnews (127éves) - 7 hónapja

Minden év eleje kiemelten fontos időszak a diákok számára, hiszen ki kell választaniuk azokat az oktatási intézményeket, ahová jelentkezni szeretnének. Ebben már régóta biztos kiindulási pontot jelent az Educatio Expo, ahol több ezer diák, valamint majdnem minden főiskola és egyetem találkozik, sok egyéb szervezettel és intézménnyel egyetemben. Idén a vírusveszélyre való tekintettel nem volt lehetőség a fizikális rendezvény megtartására, azonban hosszas előkészületek után a virtuális térben meg tudták valósítani a programot.

Több száz stream párhuzamosan

“A kihívás adott volt. Egy kvázi korlát nélküli konferencia, ahol a tervezés során, 2020 év végén még megbecsülhetetlen mennyiségű résztvevőt kellett tudnunk kiszolgálni, akár több száz kiállítóval egyetemben. Ez mindenképp vérpezsdítő feladatnak ígérkezett” – mondta Bejó István, az Xhibition Hungary alapító-ügyvezetője.

“Ami a legkomolyabb feladat volt és egyben a legizgalmasabb is, hogy nem egy előadótermet kellett biztosítani az online konferenciához, hanem majd minden kiállító számára is, esetenként akár 8-10 külön videó chat felületet standonként. Ez több száz szimultán streamet jelentett végül, a sima chat funkción felül, ami ugyanúgy elérhető volt az egész oldalon és az egyes standokon külön-külön is. Hihetetlen élmény volt ezt mind megvalósítani” – tette hozzá.

Online Educatio Expo számokban:

45 interaktív előadást hallgathattak meg a résztvevők három nap alatt.

359 szimultán stream lett beállítva a konferencia előadó terén kívül. Ez olyan mennyiség volt, amire még a választott streaming szolgáltató, a Zoom is reagált és felvették a csapattal a kapcsolatot, hogy megfelelő támogatást kapjon a projekt.

71 kiállítói stand került kialakításra, egyedi megjelenéssel és design-nal az Xhibitor interaktív online konferencia és expo motor segítségével. Minden kiállítói standra bemutatkozó anyagok, prospektusok, promóciós videók lettek egyedileg feltöltve.

Több mint 61.000 egyedi látogató volt jelen a három napos eseményen.

Több mint 120.000 munkamenetet szolgált ki a platform ez idő alatt.

1.765 egyeztetett Zoom megbeszélés zajlott le a három nap alatt.

Több mint 58.000 Zoom meeting résztvevő a kiállítók standjain.

Több mint másfél millió percnyi Zoom beszélgetés a standokon!

Ez olyan mennyiség, amire itthon még megközelítőleg se volt példa, de európai szinten is kimagasló. Ezzel az Educatio 2021 Szakkiállítás felállított egy új mércét az online konferenciák és expók számára.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Educatio kiállítás

2017 Kidsnews | All rights reserved