Valentin-nap filmekkel – nem csak a szerelmeseknek


kidsnews (127éves) - 9 hónapja

Van aki kedveli, van aki imádja, mások hidegrázást kapnak tőle: a Valentin-nap mindenkiből kivált valamilyen érzelmet. A szerelmesek egy része romantikus hangulatba kerül, és még mások (főleg a Bálintok) úgy érzik, ennek a napnak nem csak a szerelemről kellene szólnia. A steaming kínálatában minden hangulathoz találunk megfelelő filmet vagy sorozatot, érezzünk akárhogy is február 14-gyel kapcsolatban.

Vágyhatunk érzéki kalandokra, mint az Ellenállhatatlan kísértés szereplői, kereshetjük az igaz szerelmet, mint Daphne Bridgerton, de az is rendben van, ha épp most végeztünk a literes fagyisbödön teljes tartalmával egy szerelmi csalódás utáni hiányérzet csillapítására. Na és persze ne feledkezzünk meg azokról sem, akik csak azt kívánják, legyen már vége ennek a “nyálas-cukormázas-szivecskés” felhajtásnak.

Az első  szerelem

Ki ne emlékezne az első szerelmére, a bénázásokra, az első csókra, az izzadó tenyérre. A Netflixen igazán sok alkotással eleveníthetjük fel ezeket az emlékeket, kezdve a tabutémákat döntögető Szexoktatástól olyan izgalmas tinidrámákig, mint például a Riverdale az olyan furcsa párosításokig, mint amikkel az Én még sosem… alkotói mutatnak be.  

A fiúknak – Örökkön örökké

A csókfülke

Julie and the Phantoms

Én még sosem…

Riverdale

Az igaz szerelem nyomában

Az igaz szerelem felkutatása sosem volt egyszerű feladat. Ezt támasztja alá az elsőbálozó anyák kínkeserves erőfeszítése a György-korabeli Angliában játszódó Bridgerton család, vagy a Jexi – Túl okos telefon, amely a maga könnyed alpáriságával világít rá napjaink  párkeresési nehézségeire. Jó hír azonban, hogy aki mer az nyer, tartson ez bármennyi ideig is, és ahogy oly sok filmben, jöhet a happy end.

A Bridgerton család

Garantált szerelem

Vak szerelem

Az utolsó királyság

Édes magnóliák

Forró kalandok a téli fagyban

A hétvégén még tartja magát a fagy, úgyhogy Valentin-napon nyugodtan magasabb hőfokra kapcsolhatunk (és itt nem csak a fűtésszabályozó feltekerésére gondoltunk). A Bridgerton család idősebb tagjai biztos tudnak újat mutatni.

Ellenállhatatlan kísértés

Bűnös vágy

Barátság perverziókkal

Valeria

Te

Őrült, dilis…szerelem?

Csináltál már totál hülyét magadból, mert az érzelmek annyira elvakítottak? Volt olyan, hogy azt vetted észre, megszállott/őrült/csetlő-botló üzemmódba váltottál? Ne aggódj, ez csak a szerelem, ezek sokszor teljesen átlagos tünetek.  😉 Külön felhívnánk a figyelmet a Rév Marcell közreműködésével készült Malcolm és Marie című alkotásra, amelyben Zendaya alakításához még John David Washingtonnak is fel kellett kötni a gatyáját.

Malcolm és Marie

Kétségbeesettek

Hát nem romantikus?

A másik Missy

Mindig csak talán

Anti-Valentin-nap

Ugyan a Valentin-nap előtti péntek 12-ére esett, de egy jó horror biztosan eltereli a figyelmet a szerelmesek ünnepéről. A Péntek 13, vagy a Vérengzés is jó választás ha valami igazán ijesztőre vágyunk, a könnyed szórakozást kedvelőknek a Sokat akar a szarka című filmet ajánlanánk, a sci-fi rajongóinak pedig az Űrsepregetőket. 

Legyen bármilyen is a hangulat, álljunk bárhogy is február 14-éhez, egy jó filmmel biztosan nem fogunk unatkozni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Netflix

2017 Kidsnews | All rights reserved