Viszontlátásra odafönt – elhunyt 29 éves korában Siklósi Örs, az AWS énekese


kidsnews (127éves) - 9 hónapja

Siklósi Örs, az AWS énekese tavaly óta küzdött súlyos betegséggel, pénteken érte a halál – írta szombaton a zenekar a kék közösségi oldalán egy bejegyzésben.

Az énekesnél tavaly júniusában diagnosztizáltak leukémiát, és idén januárban tervezett kiállni a nyilvánosság elé, hogy elmesélje a történetét a betegségről. Tavasszal készült kiadni első szólólemezét, nyárra tervezte az AWS legújabb, ötödik nagylemezét és ősztől indultak volna újra a koncertek – olvasható a bejegyzésben.

    “Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nemcsak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is” – búcsúzott a zenekar.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is2017 Kidsnews | All rights reserved