Március 22. – a griffendélesek napja


kidsnews (127éves) - 7 hónapja

Vannak napok, amikor a sötétség lesz úrrá rajtunk, mintha a remény napját eltakarták volna a kétely és a reménytelenség fellegei, és ilyenkor úgy tűnhet, hogy a végén a sötétség fog diadalmaskodni. A griffendélesek napja (Gryffindor Pride Day) azoknak szól, akik szembenéznek ezzel a kihívással, összeszedik bátorságukat és kézbe veszik a sorsukat, vagy harcba szállnak azért, hogy visszaadják a remény világosságát barátaiknak és szeretteiknek.

A griffendélesek a legbátrabb, leghősiesebb, legönzetlenebb emberek, akikkel valaha is találkozhatsz. Számukra az egész világ csak egy nagyszerű lehetőség arra, hogy feláldozzák magukat a legdicsőségesebb módon, hogy mindenkor hősként emlékezzenek rájuk.

Rendben, így belegondolva talán lehet egy kis ego problémájuk, de nézzük el ezt nekik.

Komolyra fordítva a szót, ha bármikor bajba kerülünk, függetlenül attól, hogy a Sötét Nagyúr vadászik ránk vagy defektes lett a biciklink, a leginkább egy griffendéles lelkű barátunk segítségére számíthatunk. Bármit is csinálnak, el fogják dobni ami a kezükben van, hogy kihúzzanak minket a csávából.

Tehát amikor eljön a griffendélesek napja, feltétlenül tiszteljük meg kedvenc jótét lélek ismerőseinket – vagy ha a Mardekárral szimpatizálunk, ugrassuk be őket valami ostoba hősiességbe, hogy aztán gonosz és rosszindulatú barátainkkal kedvünkre gúnyolódhassunk a szerencsétleneken.

Hogyan ünnepelhetjük még a griffendéles büszkeség napját? Ebben a helyzetben talán a legjobb, ha egy

Harry Potter maratonnal, legyen az a könyvsorozat újraolvasása, vagy a filmek megnézése.

De semmiképp ne hagyjuk, hogy a griffendélesek napja elteljen anélkül, hogy megköszönjük jótevőinknek és segítőinket azokat az áldozatokat, amiket értünk hoznak, és mindig hősként cselekednek, amikor szükségünk van rájuk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

daysoftheyear.com

2017 Kidsnews | All rights reserved