Zack Snyder: Az Igazság Ligája ma este debütál az HBO GO-n


Solymosi Máté (19éves) - 7 hónapja

Zack Snyder legújabb filmje Zack Snyder előző filmje: ez kissé bonyolultnak hangozhat, úgyhogy kezdem az elején: Az Igazság Ligája eredetileg Snyder filmje volt, azonban egy személyes tragédia miatt a film elkészülte előtt elhagyta a projektet, amely ezután teljesen új irányt vett. A végeredmény a kritikák és a nézői reakciók alapján vegyesre sikerült, voltak pozitívumok, de összességében egy nagyon töredezett filmmel volt dolgunk.

Nem kellett sok idő, hogy az internet népe elkezdje követelni Snyder verziójának kiadatását. Lényegében mindenki kíváncsi volt, miképpen változott a film az eredeti vízióhoz képest, és a ReleaseTheSnyderCut hashtag (maga Snyder anyagi és egyébkénti támogatásával) végül elérte, hogy elkészülhessen a film a rendező eredeti elképzelése szerint.

Az Igazság Ligája Batman-t (Ben Affleck) követi, aki be akarja biztosítani, hogy superman (Henry Cavill) önfeláldozása ne váljon feleslegessé. Ehhez elkezdi összeszervezni az Igazság Ligáját, benne Wonder Woman-nel (Gal Gadot), Aquaman-nel (Jason Momoa), Flash-sel (Ezra Miller) és Cyborg-gal (Ray Fisher), hogy megállítsák a fenyegető Steppenwolfot, DeSaadot (nem összekeverendő a Szodoma 120 napját megíró De Sade-dal) és DarkSeidot.

A film négy óra két perc hosszú, ami valószínűleg a legtermetesebbé teszi, amit az átlagnéző valaha látott. Hogy ez mennyire indokolt, azt csak megtekintés után tudjuk majd megítélni, ami szerencsére nem lesz bonyolult: az Igazság Ligájának ma délután lesz a premierje HBO GO-n.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Tartalmunk a HBO Go együttműködésésvel készült

2017 Kidsnews | All rights reserved