A Facebook közösségimédia-marketing képzései már itthon is elérhetőek


kidsnews (127éves) - 6 hónapja

A Facebook és a Coursera 2020 őszén kötött megállapodást arról, hogy a 4000-nél több képzést kínáló online oktatási felületen közösségimédia-marketinggel foglalkozó képzéseket is indítanak. A nemzetközi szakértők közreműködésével létrejött hat kurzus elvégzését a Facebook által jegyzett igazolás támasztja alá, illetve úgynevezett professional certificate (szakmai igazolás) nevű dokumentum bizonyítja. Utóbbi kitűnő ajánlólevél a közösségimédia-marketing szakmában. Ez a fajta szakmai igazolás egyre népszerűbb azok körében, akik rövid idő alatt szeretnének gyakorlati ismeretekre és igazolt tudásra szert tenni.

Az angol nyelvű kurzusok elvégzéséhez a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatói, Dr. Prónay Szabolcs és Huszár Sándor készítettek magyar nyelven előkészítő, bevezető kurzust azok számára, akik nem az egyetem hallgatójaként szeretnének a képzésben részt venni. 

A marketing alapjait és a közösségimédia-marketing legfontosabb ismereteit összegző online tananyag, amellett, hogy felkészít az angol nyelvű kurzusokra és a Facebook vizsgára, folyamatos mentorálást kínál. Ez azt jelenti, hogy a Facebook kurzusok teljesítése közben bárki segítséget kérhet a szakemberektől.

A Szegedi Tudományegyetemen a Coursera for SZTE programban a világ vezető egyetemeinek és vállalatainak tanfolyamai érhetők el. A Facebook professional certificate képzés különlegessége, hogy erre azok is beiratkozhatnak, akik nem az egyetem polgárai.

A beiratkozásnak nincs tanulmányi vagy szakmai előfeltétele. Ajánlott az angol nyelv középszintű (B1-es, középszintű érettségi szint) ismerete, ám nem feltétel a közösségi médiában való tájékozottság. 

A képzés és a Coursera for SZTE programban való részvétel az SZTE diákjai számára ingyenes, de fizetős változatban bárki csatlakozhat a képzésekhez.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM

2017 Kidsnews | All rights reserved