Április 15-én érkezik a Friends az HBO GO-ra!


Papp Júlia (16éves) - 7 hónapja

A Jóbarátok rajongók legnagyobb örömére április 15-től a nagysikerű amerikai vígjátéksorozat mind a 10 évada elérhető lesz magyar szinkronnal az HBO GO-n. Hogy stílusosak legyünk… we were on a break… de most Monica, Chandler, Rachel, Ross, Joey és Phoebe végre hazatérnek első igazi otthonukba! Nincs megállás, egy generáció sem maradhat szórakoztató retro jelenetek, Ross és Rachel félreértései, Phoebe elvetemült elképzelései, Monica grammra kiszámolt ínyencségei, és Joey és Chandler boys-momenjei nélkül. 

Mindenkinek ajánljuk a sorozatot, aki valami könnyű, humoros néznivalóra vágyik, szereti a ‘90-es évek hangulatát és szívesen követné végig hat jóbarát néhol botladozós, néhol suta, de mindemellett nevettető éveit közösen az ikonikus new yorki lakásaikban. 

De mégis miért érdemes leülni egy ennyire oldschool sorozat elé, ami a szüleink generációjának volt a nagykedvence?

Pont a retroságában van valami báj, ami megkülönbözteti ezt a sorozatot a mai hasonló sorozatoktól, az outfitek, a helyszínek, hogy akkoriban mi volt épp divatban, mindről sugárzik, hogy közel 20 évvel ezelőtt forgott. A szépen kidolgozott karakterek, mind a hatan hát különböző kis világot képviselnek, akiket epizódról epizódra jobban megismerhetsz, őértük meg aztán pláne érdemes elkezdeni.

Íme a szeretett magyar hangjainkkal a szinkronos trailer:

Szinkronos videó:

A Jóbarátok hazatérnek – Hamarosan az HBO GO-n

Szinkronos videó #2.

Jóbarátok – Hamarosan az összes epizód az HBO GO-n

A sorozat először 1996-ban került a magyar képernyőkre, lassan 25 éve folyamatosan streamelik világszerte a kultikus sorozat mind a 236 epizódját, de friss résszel utoljára 2004-ben örvendeztették meg a nézőközönséget. 

Tavaly 16 év után összeállt volna az ikonikus stáb egy különleges epizód erejéig, de a vírushelyzetre való tekintettel halasztották a forgatást, viszont 2021 áprilisában folytatódik az új epizód forgatása Los Angeles-ben – árulta el David Schwimmer, a sorozat Ross Geller-je a SiriusXM rádióműsorban. 

Az új epizódban fel fog tűnni természetesen mind a hat jóbarát, Monica (Courteney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) Rachel (Jennifer Aniston) és Ross (David Schwimmer) is, de ennél többet még mi sem tudunk a rész tartalmáról. A színészek 2,5-3 millió dollár körüli juttatást kapnak fejenként az epizódért a Hollywood Reporter korábbi cikke szerint.

A Jóbarátok a televíziótörténet egyik legelismertebb sorozata, amely több Emmy- és Golden Globe-díjat nyert és számos további jelölést kapott. A szellemes, sokrétű vígjáték egy New Yorkban élő baráti társaság szívébe és lelkébe enged bepillantást.

A sorozat mind a 236 epizódja a Warner Bros. ikonikus 24-es stúdiójában forgatott, a kaliforniai Burbankben. A főszerepekben Jennifer Aniston látható mint Rachel Green, Courteney Cox mint Monica Geller, Lisa Kudrow mint Phoebe Buffay, Matt LeBlanc mint Joey Tribbiani, Matthew Perry mint Chandler Bing és David Schwimmer mint Ross Geller. A sorozat tíz évadja folyamán olyan filmsztárok bukkantak fel benne vendégszereplőként, mint Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder és Julia Roberts.

Támogatott tartalom

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved