Megérkezett Mark Millar kultikus képregénye, a Jupiter hagyatéka Magyarországra


kidsnews (127éves) - 5 hónapja

A Fumax Kiadó tegnap bemutatta a Netflix új képregény sorozatának, a Jupiter hagyatékának (Jupiter’s Legacy) májusi premierje előtt már a kultikus képregényét.  A netflixen május 7-én debütáló sorozat 248 oldalas, keménytáblás kötetként elérhető a hazai rajongók számára, és a Jupiter’s Legacy Vol 1. és Vol 2. minisorozatokat tartalmazza.

A képregény története szerint: A XX. század derekán Sheldon Sampson egy látomást követően rejtélyes erő tanulmányozásába kezd fivérével, Walterrel. Felfedezésük nyomán nem csak a családjuk esik szét, hanem a világ folyása is mindörökre megváltozik.

Napjainkban Sheldon és Walter már szupererőkkel megáldott, legendás hősök, akik előtt mindenki fejet hajt. Azonban a saját képükre és hasonlatosságukra alakított gyermekeik elbuknak: Chloe és fivére, Brandon szégyent hoznak dicső felmenőikre, botrányt botrányra halmoznak. Amikor pedig a szuperhős-dinasztia egyik ága erőszakkal magához ragadja a hatalmat, a többieknek menekülnie kell. A korrupt zsarnokok bűnei azonban utolérik őket, a világ a szakadék szélén táncol, a rejtőzködőknek pedig fel kell venniük a kesztyűt, hogy visszaszerezzék Jupiter hagyatékát.

Felmerül a kérdés tehát: Amikor a szuperhősök uralják a világot, megmenthetnek-e minket a szupergonoszok?

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved