Vicces klippel jelentkezik a The Sign


kidsnews (127éves) - 5 hónapja

Az eddigi legszínesebb és legviccesebb videójával érkezik a miskolci ötös, akik a borsodi garázsból egészen a nagyszínpadokig meneteltek. A The Sign most megmutatja, hogy milyen is az, amikor együtt alkotnak.

„A „Mi fedeztük fel Amerikát” ironikus szövegéhez passzoló klipet szerettünk volna forgatni, ami a zenekar viccesebb oldalát mutatja meg, ezért egy zöld hátteres forgatás mellett döntöttünk, aminek köszönhetően „bejártuk” Amerika minden szegletét. Török Dani (szólógitárosunk) még a Fehér Ház tetejéről is lecsúszott, szóval azt hiszem sikerült maradandót alkotnunk ezzel a videóval, amit egyébként újfent Kollár Ábel, a dobosunk rendezett és vágott”- meséli az énekes, Czinke Máté. „Ez garantáltan mosolyt csal majd a kedves nézők arcára”- tette hozzá.

A klippremier sem véletlenszerű, ugyanis tegnap jelent meg a banda második stúdióalbuma, 9 fenomenális dallal, melyek a zenekarra jellemző életigenlő stílust képviselik. Az anyag igazi csemege a hallgatók szívének és persze fülének, de a fiúk az agyunkat is megtornáztatják, amikor komoly társadalomkritikát fogalmaznak meg például a „Sok pénz” vagy az „Oldszkúl” című dalokban.

Zeneileg a dalokban visszaköszön a ’80-as évek, az indie pop és alternatív rock ütős ötvözete.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Magneoton

2017 Kidsnews | All rights reserved