A hét debütáló albumai


kidsnews (127éves) - 6 hónapja

Ez a hét olyan, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni az albumújdonságok mellett, hiszen megjelent a royal blood várva-várt albuma, és az őstehetség Birdy sem tétlenkedett a nyakizmainkat pedig a Gojira veszi kezelésbe …

Royal Blood- Typhoons

Brightoni banda on board! A duó egy szuperszonikus hajtású albummal tért vissza! A „Typhoons” egy izgalmas kaland a párostól, hiszen a szokásos alternatív- és hard rock hangzást párosítják a dance-rock és a disco elemeivel, és ez igencsak parádésan sikerült!

Az új korongon egy bonyolultabb és szintetizáltabb hangzásvilággal álltak elő a srácok, miközben hűek maradtak a klasszikus, és egyedi basszuseffektekhez. A dalok egytől-egyig tökéletesen komponáltak, akad lírai, közönségkedvenc, fesztiválzene és igazi katarzis dal is az albumon, igazi csemege.

Mike Kerr és Ben Thatcher izgalmas basszusgitár-dob felállásával 2014-ben robbant be a köztudatba debütáló, azóta kétszeres platinaminősítésű „Royal Blood” című albumával, amin olyan slágerek kaptak helyet, mint az „Out of the Black”, vagy a „Figure It Out”. 2017-es második nagylemezük, a „How Did We Get So Dark?” szintén igazi zenei csemege lett, ahol a banda garázs-blues-rock stílusa olyan remekekben teljesedett ki, mint a „Lights Out” vagy a „Sleep”.

Birdy – young heart

16 varázslatos dallal érkezik a „Young Heart”! Az új korong merőben új irányt mutat Birdy legutóbbi, 2015-ben megjelent „Beautiful Lies” lemezéhez viszonítva. Míg a 6 évvel ezelőtti anyag egy tündésmese volt, a „Young Heart” egy realista portré egy olyan művészről, aki a fényt keresni. Az album kettőssége is ebben rejlik, a fény és a sötétség között ingázik.

Birdy mindössze 15 éves volt, amikor „Skinny Love” című slágerével az egész világ megismerte nevét. A dal óriási siker volt. A fiatal előadó itt nem állt meg, sorra jelentkezett olya jobbnál jobb kiadványokkal, mint a „Wings” vagy a „People Help The People”. 2011-ben adta ki első stúdióalbumát, amely a rajongók és a szakma elismerését egyaránt kivívta.

Gojira – Fortitude

A kétszeres Grammy-jelölt Gojira 2021. április 30-án csap újra a húrok közé várva-várt hetedik albumán.

A francia heavy metal banda 2016 óta nem adott ki lemezt, viszont megérte a várakozás, a „Fortitude” ugyanis egy igazán ütős anyag lett. A súdióalbum olyan dalgyűjtemény lett, amely arra ösztönzi a hallgatót, hogy képzeljen el egy új világot, majd valósítsa meg azt.

Az együttes tavaly augusztusban szellőztette meg az új lemezt, az albumfutár „Another World” pedig annyira jól sikerült, hogy a rajongók azonnal az első helyre szavazták a Revolver magazin által készített „2021 legjobban várt albumai” listán. A Fortitude” 11 vérbeli Gojira-dallal kecsegtet.  

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Magneoton

2017 Kidsnews | All rights reserved