Elindult a jelentkezés a Diákfilmszemlére


Kovács Barna (19éves) - 6 hónapja

Már lehet jelentkezni a 28. Országos Diákfilmszemlére. A szervezők három kategóriát hirdettek meg: általános iskolás, középiskolás és fiatal filmes jelentkezőket várnak. A szemlét a POLIFILM Műhely Alapítvány és az Aranytíz Kultúrház rendezi meg. A filmeket DVD-n várják a Aranytíz Kultúrház címére, ide kell elküldeni a jelentkezési lapot is, mely a filmszemle oldaláról letölthető.

A 20 percnél hosszabb filmek előzsűrizésen vesznek részt, ezek leadási határideje augusztus 2., a 20 percnél rövidebb filmeké augusztus 23., mivel ezeket a zsűri is a fesztiválon fogja először megtekinteni. A jelentkezési lapot a rövidfilmek készítőinek is augusztus 2-ig kell leadniuk.

A 28. Országos Diákfilmszemle augusztus 23-tól 29-ig kerül megrendezésre, a vetítések után naponta szakmai zsűri vezetésével nyilvános konzultációt is tartanak majd az alkotóknak és az érdeklődőknek. A legjobbnak ítélt alkotások készítői díjazásban részesülnek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved