Meghökkentő klippel debütál a TikTok elsőszámú sztárja – Íme legforróbb nemzetközi újdonságok


kidsnews (127éves) - 5 hónapja

Meghökkentő klippel debütál a TikTok elsőszámú sztárja! Bella Poarch, az alig 24 éves tiktokker ezúttal énekesnőként debütál. Bemutatkozó dala, a „Build a Bitch” érdekessége, hogy az influenszer éppen arról énekel, hogy ne hallgassunk másokra, mert

a közösségi média nagyszerű lehet, de olyan negatív hatása is van, hogy sokan azt gondolják, mássá kell válniuk ahhoz, hogy népszerűek lehessenek vagy éppen megfeleljenek.

Elég komoly videó is forgott a dalhoz, amelyben szerepet kapott a YouTube, a TikTok és az Instagram krémje, hiszen feltűnik benne a többi közt Valkyrae, ZHC, Dina, de még a világhírű libanoni-amerikai pornósztár, Mia Khalifa is. A klipben férfiak hada áll sorban, hogy egy gép segítségével megalkothassák maguknak a tökéletes nőt, és innen már nem spoilerezünk,  itt tudod megnézni.

Hidegrázós újdonsággal érkezik a „Dance Monkey” című megahit énekesnője. A „Won’t Sleep” egy elképesztő látvánnyal bíró klippel érkezik, a horrorba illő jelenetekben  az énekesnő is elmaszkírozta magát.  A premierrel bejelentés is érkezik, hiszen hosszas várakozás után július 21-én megérkezik az énekesnő első stúdióalbuma is.

Tion Wayne és Russ Millions óriási közössel robbantak be a köztudatba! A „Body” zseniálisan egyesíti a két rapper ütős részeit, a végeredmény pedig egy fülbemászó kollaboráció lett.

A track a TikTokon valósággal futótűzként terjed, a zene meg már több mint 36 milliós streamet generált csak a Spotify-on.

Az újdonság hazánkban is hatalmas hit, a Spitify Viral 50-es listáján jelenleg a 3. helyet foglalja el.

Sebastian Atas és Victor Sjöström újdonsága hangzásvilágában követi az előző megjelenést: a „Dumb” egy feel-good, energikus pop dal, felemlő, dallamos vokállal és fülbemászó alappal. A világszinten egyre nagyobb népszerűségnek örvendő formáció egy igazán rádióbarát trackkel borzolja a kedélyeket.

Legutóbb „Weekend Vibes” című dalukkal hívták fel magukra a figyelmet, amiben a svéd duó új, poposabb oldalát mutatta be, a közönség pedig egyszerűen imádta.

Ez a dal a rádiók mellett a klubok táncterein és a fesztiválok színpadjain is egyaránt megállja a helyét. A két zenész annak idején külön utat járt, mindketten zenét írtak, producerkedtek, de az igazi áttörést akkor érték el, amikor duóban kezdtek el dolgozni. „Mindketten más zenei tapasztalatokkal rendelkezünk, így könnyebben tudjuk azt a dinamikus, egyedi hangzásvilágot megvalósítani, ami a célunk” – mesélte a csapat.

2019 óta először jelentkezik önálló szerzeménnyel a kaliforniai fenegyerek, Skrillex. A „Butterflies” kellemes house jegyei magával ragadnak, Starrah hangja pedig igazán szerethetővé teszi az új tracket.

A Grammy-díjas dalszerző/producer Starrah mellett Four Tet angol producerrel kollaborált, aki különleges zeneiségével szerzett világhírt.

 Timmy Trumpet se szorul különösebben bemutatásra: „Freaks” című megahitjével óriásit menetelt anno, a track már 328 streamet generált Spotify-on.  De a „Mad World”-del is felszántotta a rádiós toplistákat. A „Stay Mine” egyesíti a két előadó stílusjegyeit, a végeredmény pedig egy energikus, lüktető trackben teljesedik ki, ami a rádiók mellett a klubok táncterein is bátran megállja majd a helyét.

Ütős dropok, hipnotikus, fülbemászó vokál, modern trombitaszóló – az azonnali dallamtapadás garantált.

Steve Aoki a dance-szcéna egyik kiemelkedő alakja, nevéhez tucatnyi sláger köthető, köztük a „Sad”, vagy a szintén óriási kedvenc „Hey Baby”.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Magneoton

2017 Kidsnews | All rights reserved